Astrid Øyre Slind

Innan målgången kunde hon njuta av vädret. Astrid Øyre Slind kunne strekke armene i været med seierskransen og juble for sin første Vasaloppet-seier.


Pin By Rollerskis Blog On Competiciones De Esqui De Fondo In 2022 Instagram American Challenger

Aftenposten samarbeider med VG-sporten.

. Det var på tide at det var en. Norskan Astrid Øyre Slind som få hade med i favoritsnacket berättar i SVT hur det kändes att vinna Vasaloppet på rekordtiden 35006. På oppløpet var jeg så glad at jeg fikk frysninger og nesten begynte å gråte.

Astrid Øyre Slind tilbake fra sykdom rett inn på pallen i Marcialonga. När favoriter som Lina Korsgren Ida. Astrid Øyre Slind gjorde et flott comeback fra en sykdomsperiode og var nest best i.

Dalademokratense är en nyhetsförmedlare för. Därefter tillsvidare 119 krmånad. Astrid Øyre Slind tilbake fra sykdom rett inn på pallen i Marcialonga.

Hun fikk rundt 20 sekunder opp den siste stigningen og var til slutt 118 minutt foran Johansson og med Murud 136 bak. Läs dina lokala nyheter för 8 krvecka i 8 veckor - du betalar 32 krmånad. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.

Norges Astrid Øyre Slind vann damklassen i Vasaloppet 2022. Svenska Britta Johansson Norgren orkade inte hänga med norskan. Dahl viste nok en gang styrke da hun stakk med rundt 19 kilometer igjen av rennet.

Astrid Øyre Slind gjorde et flott comeback fra en sykdomsperiode og var nest best i. Astrid Øyre Slind jubler for seier. Damtävlingen i Vasaloppet fick en oväntad utveckling.

Når alle starter i samme felt er det viktig å finne gode herrerygger for de beste løperne i kvinneklassen og det er ikke alltid lett å se hvor man har konkurrentene. Astrid Øyre Slind vinner Vasaloppet på rekordtid. Det var til slutt fire løpere som klarte å stikke.

Astrid Øyre Slind kom bra i gang og tok også klatreprisen på høyeste. Thea Krokan Murud gikk inn til tredjeplassen mens Astrid Øyre Slind måtte slippe mot slutten og ble nummer fire.


Trippel Oyre Slind I Kromgruverennet Kondis Langrenn Ski Foto


Pin Pa Published Work

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel